آموزش و مدیریت

آموزش و مدیریت

آموزش و مدیریت
یکی از محرك های انگيزه در كاركنان شرکت، فرآيند آموزش است. هدف از آموزش آن است كه با افزودن به دانش شغلي فرد يا با آموزش مهارت ها و تخصص هاي به خصوص، رفتار و نگرش او در جهت مطلوب يعني نيل به اهداف سازماني تغيير كند، براي نيل به اهداف، هر سازماني بايد كادري از نيروهاي لايق و كارآمد در اختيار داشته باشد. از اين رو لازم است افرادي كه به استخدام شرکت در مي آيند، علاوه بر برخورداري از آموزش رسمي و همگاني، به آموزش تخصصي و حرفه اي نيز دست يابند تا دانش فني و مهارت هاي لازم را براي انجام شايسته وظايف محوله به دست آورند.
آموزش خواست افراد تازه وارد نيست، بلكه براي كاركنان با سابقه و با تجربه نيز بايد بنا به ضرورت، دوره هايي ترتيب داد. در واقع تمام كاركنان در طول عمر كاري خود بايد به طور مداوم و مستمر آموزش ببينند تا در سمتي كه انجام وظيفه مي نمايند حداكثر كارايي و بهره وري را داشته باشند. يكي از اهداف اوليه در هر دوره آموزشي، ايجاد طرز فكر صحيح نسبت به كار و سازمان است و انتظار مي رود پس از پايان دوره، بينش و نگرشي در كاركنان به وجود آمده باشد تا رفتار آنها را در جهت مطلوب و همكاري موثر با سازمان تغيير دهد و ذهن آنان طوري شكل گيرد كه از اهداف سازمان پشتيباني نمايند.
به این ترتیب با توجه به افزایش انتظار جامعه از مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی و سازمان های کیترینگ هواپیمایی (ازجمله تولید كنندگان مواد اولیه، تولیدكنندگان نهایی مواد غذایی، سرویس دهندگان مواد غذایی، عمده فروش ها وخرده فروش های صنعت مربوطه و ...) ، به موازات محدودیت امکانات و منابع موجود و افزایش تقاضای روز افزون برای خدمات با کیفیت بهتر، لزوم توجه بیشتر به مقوله "آموزش" در سیستم های کیترینگ هواپیمایی را مطرح می سازد لذا استفاده از روشی سیستماتیک جهت آموزش و توسعه عملکرد استاندارد این مراکز، امری ضروری می باشد.
فراهم کردن غذا به میزان زیاد ، به دلیل شیوه آماده سازی ، جابجایی و نگهداری انبوه مواد غذایی و بالاخص رعایت بهداشت و ایمنی مواد از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد فلذا لزوم ارائه آموزش های تخصصی مختلف در این حوزه بیش از پیش مطرح می گردد تأمین ایمنی و بهداشت تولیدکنندگان و صرفه جوئی در وقت و هزینه ها، افزایش رضایت مشتری، در نتیجه موجب افزایش رضایت و رفاه عمومی و كاهش هزینه ها و بهبود کیفیت تولید می شود که در کل به نفع جامعه و اقتصاد كشور خواهد بود.
اکنون با تدبیر مدیریت محترم صنایع غذایی فراز نمونه قشم با اخذ و بررسی شناسنامه آموزشی کارکنان و میزان مهارت و توانایی های آن ها دوره های آموزشی مقدماتی و پیشرفته با همکاری شرکت قشم ایر و ایضاً شرکت ایران ایر، برای کلیه پرسنل در نظر گرفته شده که در آینده ای نزدیک در دست اقدام است.
بدون تردید داشتن دانش و مهارت و مهمتر از آن علاقه و تجربه از عوامل مهم در تبیین شغل مناسب محسوب می شود و لازم است تفکیک شغلی بر پایه توانایی های فردی و تقسیم کار و آموزش های تخصصی صورت گیرد.
امید است با عنایت به صرف وقت و هزینه لازم به منظور آموزش کارکنان صنایع غذایی فراز نمونه قشم
بتوانیم در میان صاحبان صنایع غذایی از جایگاه خوبی برخوردار شویم.