اخبار کیترینگ قشم ایر

-->

اقدامات پیشگیرانه در مقابل کرونا ویروس

اقدامات پیشگیرانه در مقابل کرونا ویروس

کارشناسان بهداشتی بر این باورهستند که در این جنگ نابرابر که رفتار کرونا ویروس برای عالمان دنیای پزشکی ناشناخته و پیچیده است، رعایت پروتکل های بهداشتی امری ضروری است. در چنین شرایطی شرکت هایی باقی می مانند که پروتکل های بهداشتی لازم را رعایت می کنند. شرکت فراز نمونه قشم با رعایت تمام استانداردها ، همچنان به فعالیت خود ادامه می دهد.

پاره ای اقدامات ویژه و پیشگیرانه شرکت فراز نمونه قشم تولیدکننده کیترینگ های هواپیمایی، ریلی و زمینی در مقابل ویروس COVID19 یا همان کرئنا ویروس:

به منظور پیشگیری از شیوع بیماری در بین کارکنان دستورالعمل تشدید تداویر بهداشتی در پنج بخش تهیه کرده و همه پرسنل را ملزم به اجرای مفاد آن کرده ایم.

با توجه به این که یکی از علائم بیماری کرونا، تب 38 درجه می باشد. لازم است دمای بدن کلیه همکاران درابتدای ورود به شرکت کنترل گردد و در صورت مشاهده دمای بالای 38 درجه در بین کارکنان بلافاصله از ورود فرد به شرکت ممانعت به عمل می آید.

در ساعتی مشخص و در هر مرحله تولید زنگ بهداشت زده می شود که کارکنان موظف به شستشوی دست ها به صورت صحیح و ضد عفونی با مواد ضد عفونی کننده می باشند.

زنگ بهداشت از 4 بار در روز را به 8 بار در روز افزایش داده ایم. و پرسنل پس از اتمام فرآیند تولید در هر مرحله ملزم به تعویض دستکش ها و ماسک یک بار مصرف می باشند.

همچنین دستگیره های درب تردد تمامی واحد ها بایستی هر دو ساعت یک بار ضد عفونی گردد.

یکی از راه های انتقال ویروس عدم طبخ صحیح مواد غذایی می باشد. به منظور پیشگیری از آلودگی علاوه بر رعایت استانداردهای روزانه لازم است در تهیه مواد اولیه و طبخ موارد ذیل نیز مورد تایید و توجه قرار گیرد.

در قسمت آماده سازی گوشت، مرغ و سبزیجات، حتما تخت گوشت و چاقوی مربوطه پس از انجام کار بلافاصله ضدعفونی و تمیز می گردد. و در آماده سازی سبزیجات مرحله قلیاشویی شستشو با دقت بیشتر اجرا می گردد. کلیه سبد های مربوطه به صورت دقیق شستشو و ضد عفونی گردیده و حتما تست سطوح انجام شود.

و در مرحله پخت نیز حتما کلیه محصولات گوشتی به طور کامل پخته می شود.

در انجام عملیات لود و آفلود از ماسک و دستکش استفاده می شود و قبل از انتقال اقلام گردشی به شرکت ترولی ها و سایر اقلام ضدعفونی اولیه صورت پذیرد.

استفاده مجدد از اقلام خوراکی برگشتی از پرواز ممنوع شده و اقلام گردشی و ترولی ها پس از آفلود می بایست با آب گرم شستشو و سپس ضدعفونی شوند.

کلیه کارکنان کنترل کیفیت شرکت فراز نمونه قشم موظف به نظارت و بازرسی از فرآیند تولید همچنین نظارت بر رعایت بهداشت توسط کارکنان و نیز بازرسی از ایستگاه ها جهت کنترل دقیق دستورالعمل می باشند.

ضمنا کلیه قسمت های شعبه تهران و قشم و همچنین فرودگاه مهرآباد به صورت روزانه و با دقت ضدعفونی می شود.

شایان ذکر است اقدامات گزارش شده در شرکت فراز نمونه قشم و تمام شرکت های هواپیمایی، روالی همیشگی دارد و رعایت این پروتکل ها امری ضروری است، اما برای اجرای هر چه بهتر ضوابط بهداشتی و سلامت مسافران و  جلوگیری از پیشرفت کرونا ویروس، اقدام به تشدید رعایت این استانداردها و الزامات ایمنی و بهداشتی شده است.


اقدامات پیشگیرانه در مقابل کرونا ویروس,شرکت فراز نمونه قشم,کترینگ هواپیمایی قشم,کیترینگ فراز نمونه قشم,تیم فراز نمونه قشم,کارکنان شرکت فراز نمونه قشم,محصولات,آزمایشگاه شرکت فراز نمونه قشم,آزمایشگاه کیترینگ هواپیمایی قشم,دکتر فراهانی,کیترینگ قشم,فرازنمونه قشم,فراز نمونه قشم,اهمیت به سلامتی,میهمانی بر فراز ابرها,میهمانی برفرازابرها,میهمانی بر فرازابرها,میهمانی برفراز ابر ها,مهمانی برفراز ابرها,سلامت غذایی,HSE,ایمنی,ایمنی و بهداشت,دکترفراهانی,فراهانی,فراهانی قشم ایر,کترینگ برتر,پرسنل قشم,کارکنان کترینگ قشم,کارکنان کترینگ فرازنمونه قشم,پرسنل فرازنمونه قشم,رمپ قشم,رمپ,رمپ مهراباد,مهمانداران هواپیمایی قشم ,صنایع غذایی فرازنمونه قشم,صنایع غذایی فرازقشم,شرکت صنایع غذایی فراز قشم,صنایع غذایی فراز نمونه قشم,شرکت صنایع غذایی فراز نمونه قشم,آزمایشگاه کترینگ قشم,کرونا,کرونا ویروس,کروناویروس,کورونا ویروس,ویروس COVID-19